•  
  • Home
  • |
  • Cursussen en opleidingen

Cursussen en opleidingen

Er zijn tal van leermogelijkheden in onze sectoren. Bekijk hieronder welke het beste bij jou past en ontdek een breed aanbod aan opleidingen, cursussen en trainingen in de sector. 

  1. Opleidingen: Je bent op zoek naar een (langer durende) opleiding waarbij jij veel kennis opdoet over het werken in de akkerbouw of vollegrondsgroenteteelt. 
  2. Cursussen: Je bent op zoek naar een (kortdurende) cursus waarbij je specifiek ingaat op een bepaald thema wat speelt in de akkerbouw of vollegrondsgroenteteelt.
  3. Opleidingenkalender: Je wilt weten welke opleidingen en cursussen er binnenkort starten.


Wist je dat er subsidie mogelijk is?

Voor het volgen van een cursus of opleiding biedt Colland Arbeidsmarkt subsidies aan voor werkgevers en werknemers die werken in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. Check hier of jij er recht op hebt.

Leren is meer dan een opleiding of cursus volgen

Bij Talentoogst begrijpen we dat leren veel meer is dan alleen het volgen van een training of cursus. Leren vind ook plaats door middel van ervaringen en door actief bezig te zijn. Daarom staan wij voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van leermogelijkheden die aansluiten bij de wensen en behoeften van jou of je werknemers.

Ga gratis in gesprek met Hans

 

Nieuws

Data een must voor de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt?
Data een must voor de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt?
02-07-2024
Corné Kempenaar (Coördinator Data & Precisielandbouw bij BO Akkerbouw) geeft in zijn laatste artikel op bo-akkerbouw.