•  
  • Home
  • |
  • Nieuws
  • |
  • Kennismaking Jola Criens, een gedreven trainster van Poolse medewerkers

Kennismaking Jola Criens, een gedreven trainster van Poolse medewerkers

Kennismaking: Jola Criens, een gedreven trainster van Poolse medewerkers

Groeien naar je toekomst

Speciaal voor werknemers in de open teelten akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt zijn er weer scholingsvouchers beschikbaar.

Met een scholingsvoucher krijg je een financiële vergoeding van € 1.500,-- voor een cursus of opleiding die je naast je werk wilt volgen. Een geweldige mogelijkheid om door te groeien en jezelf breder inzetbaar te maken!

Waarom breed inzetbaar?

‘Breed inzetbaar zijn’ houdt in dat je naast het werk wat je nu doet ook ander werk kan doen. Je inzetbaarheid
kun je verbreden door nieuwe kennis op te doen en nieuwe vaardigheden en technieken te leren. Je kunt je inzetbaarheid ook verbreden door je te richten op een heel andere functie binnen je vakgebied of – als dat niet mogelijk is - een ander vakgebied. Als je breed inzetbaar bent, dan kun je dus makkelijker op veel verschillende plekken werken. Dat is belangrijk, want je wilt ook in de toekomst zeker kunnen zijn van een baan. Wie zich
verder ontwikkelt, vergroot de kansen op werk.

Wat kun je met de scholingsvoucher?

Je kan zelf een scholingsvouchers aanvragen. Een scholingsvoucher heeft een waarde van maximaal €1.500. Dit is het budget dat je kan besteden aan een cursus die je naast je huidige werk wilt volgen. Kost een cursus minder dan
€1.500, dan kun je het resterende bedrag besteden aan een eventuele volgende cursus.

Jij bepaalt zelf op welk gebied je je verder wilt ontwikkelen. De cursus kan bedoeld zijn om door te groeien in je eigen werkveld, maar ook om een nieuw beroep te leren. Je kan de scholingsvoucher ook gebruiken voor een cursus buiten je vakgebied, zolang hij maar arbeidsgericht is. Kijk voor de voorwaarden op www.collandarbeidsmarkt.nl.

Hoe vraag je subsidie aan?

Het budget dat je ontvangt voor om- of bijscholing komt van het Fonds Colland Arbeidsmarkt. klik hier om de scholingsvoucher online aan te vragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Hans Schilders, scholingsconsulent akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt (hans@talentoogst.nl / 06-30601425).