Functie
Alle functies
Aanbod verplichte cursussen
Bedrijfsleider Akkerbouw
Bedrijfsleider Vollegrond
Chef Akkerbouw
Chef Vollegrond
Kwaliteitsfunctionaris
Medewerker Akkerbouw
Medewerker Vollegrond
Meewerkend voorman Akkerbouw
Meewerkend voorman Vollegrond
Thema
Alle thema's
Administratief
Arbo en Veiligheid
Financieel
Gewasbescherming
ICT en computergebruik
Kwaliteitszorg
Leidinggeven en Communicatie
Logistiek en transport
Management
Marketing en Commercie
Ondernemerschap
Productie
Productkennis
Supply Chain Management
Techniek
Teelt
Opleidingsniveau
Alle niveau's
VMBO
MBO
HBO
WO

Opleider

Jacobs & van Rooij Jacobs & van Rooij
d.kuijpers@j-vr.nl
0492-505340
E-mail
Website

Kosten

€ 1.700,-

Subsidie

Thema

Leidinggeven en Communicatie

Opleidingsniveau

HBO

Duur

4 dagen

Data en locaties

Nog niet bekend

Communicatie Workshop

COMMUNICATIE WORKSHOP

​Begrijpen en begrepen worden Heeft u wel eens het gevoel dat uw boodschap niet echt overkomt? Zijn er bepaalde gesprekken waar u tegenop ziet? Wilt u wel eens weten hoe u met emoties moet omgaan? Zeggen personen tegenover u ‘ja’ of stemmen ze ergens mee in, maar zijn het niet echt met u eens? Deze workshop leert u de grondslagen van communicatie en de basis voor motivatie. Omdat een bedrijf zo goed is als haar mensen, is het van vitaal belang dat de persoonlijke interacties op een hoog niveau verlopen. Communicatie is nog steeds probleem nr.1 in het bedrijfsleven (en ook daarbuiten), maar dat hoeft niet zo te zijn. Communicatie is een kunst die iedereen kan leren. Wij laten u zien wat er allemaal bij communicatie komt kijken. De doelstelling van deze workshop, die u doet met een groep deelnemers, is u te leren effectief te communiceren om zo problemen te kunnen oplossen, medewerking te krijgen, uw medewerkers beter te motiveren en op een natuurlijke manier met emoties om te kunnen gaan, als basis voor een gezonde bedrijfsvoering. COMMUNICATIE WORKSHOP Begrijpen en begrepen worden Leerdoel: Het verbeteren van de communicatieve vaardigheden van de manager of medewerker, resulterend in medewerking en motivatie. Globale inhoud:  Wat is begrip? En hoe wordt u beter begrepen? Hoe leert u voet bij stuk te houden en u niet af te laten leiden? Hoe kunt u uw intentie daadwerkelijk overbrengen? Communicatie-stoornissen herkennen en behandelen. De meest effectieve wijze van conflicthantering. Emoties en de belangrijkste emoties verklaard. Omgaan met emoties, verbale en non-verbale communicatie. Hoe kunt u tegenwerpingen aanpakken? Tijdbesparing door communicatie. Leervorm: Workshop bestaande uit korte lezingen afgewisseld met praktijkoefeningen. Cursusduur: 4 dagen (1 vaste dag per week in groepsverband). Prijs: € 1.500,- exclusief BTW (inclusief materiaal). Vervolg: Na het volgen van de Communicatie Workshop zal uw contactpersoon met u doornemen wat het beste vervolg zal zijn voor u en uw bedrijf. Eindresultaat: Een manager of medewerker die in staat is communicatie gericht te gebruiken om problemen op te lossen, medewerkers beter te motiveren, medewerking te verkrijgen en die in staat is met succes met eigen emoties en die van anderen om te gaan.

Inschrijven

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u zich inschrijven voor de gekozen opleiding. U ontvangt van ons een e-mail om te bevestigen dat uw gegevens goed ontvangen zijn. De opleider zal vervolgens contact met u opnemen om uw inschrijving definitief te maken.


Datum en locatie

Deelnemer

Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon

Contactgegevens bedrijf

Bedrijfsnaam
Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon
Controle
* Verplichte velden

Contact

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u contact opnemen over de gekozen opleiding.


Naam
Bedrijfsnaam
E-mail
Telefoon
Vraag
Controle
* Verplichte velden

Nieuws

Themadag Smart Farming 2 juli 2020
Themadag Smart Farming 2 juli 2020
02-04-2020
U krijgt als akkerbouwer inzicht en praktische tips van specialisten over Smart Farming. Verder zullen we deze dag dieper ingaan op de vraag "Wat kan ik er als akkerbouwer mee?