Talentoogst voor werkgevers en ondernemers

Om scholing en ontwikkeling juist te faciliteren is maatwerk nodig. Als werkgever houdt je er rekening mee dat elke werknemer zijn eigen niveau, leerstijl en leerdoelen heeft. Bovendien zijn er verschillende manieren om werknemers te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld via een opleiding, training of cursus. Of via een incompany training op het bedrijf of via informeel leren op de werkvloer, in een studieclub of vakgroep.
Het is belangrijk om afspraken over scholing en ontwikkeling te maken in bijvoorbeeld een functioneringsgesprek. Dan wordt duidelijk welke verantwoordelijkheid de werkgever en welke de werknemer heeft.
De scholingsconsulent geeft je als werkgever of ondernemer advies op maat over scholings- en ontwikkelingsvraagstukken. Aan welke vragen kun je dan bijvoorbeeld denken?

* Ik wil mij als werkgever verder ontwikkelen. Hoe kan ik dat doen?
* Ik zoek een cursus voor één van mijn medewerkers. Welke mogelijkheden zijn er?
* Welke subsidiemogelijkheden zijn er voor scholing en ontwikkeling?
* Welke functies zijn er in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt?
* Mijn zoon of dochter gaat over een aantal jaren het bedrijf overnemen. Hoe bereid ik ze hier op voor?
* Wat is het rendement van opleiden?
* Hoe maak in mijn medewerkers bekend met innovaties en ontwikkelingen in de sector?
* Wat is een functioneringsgesprek en hoe draagt dit bij aan rendement in de bedrijfsvoering?

Om je vraag scherp te krijgen kun je contact opnemen met de scholingsconsulent Hans Schilders. Hij geeft je graag een persoonlijk advies. Zijn telefoonnummer is 06-30601425. Je kunt ook een e-mail sturen naar hans@talentoogst.nl

 

 

Nieuws

Themadag Smart Farming 2 juli 2020
Themadag Smart Farming 2 juli 2020
02-04-2020
U krijgt als akkerbouwer inzicht en praktische tips van specialisten over Smart Farming. Verder zullen we deze dag dieper ingaan op de vraag "Wat kan ik er als akkerbouwer mee?

Recente tweets