Groeien in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt

  •  
  • Home
  • |
  • Voor wie?

Ontwikkelen doe je in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt 

In de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt liggen veel kansen en mogelijkheden. Zo wordt er veel aandacht besteed aan duurzame innovaties en ontwikkelingen. Maar dit kan de sector niet zonder kennis. Talentoogst helpt je om de kansen in de sector optimaal te benutten. Wij zetten ons in voor jouw ontwikkeling op kennis- en persoonlijk vlak.  

Wat doen wij voor jou?

Bij Talentoogst helpen bij werkgevers en werknemers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt die willen groeien met hun bedrijf of in hun werk. Wij hebben kennis in huis rondom leren en ontwikkelen en zijn op de hoogte van alles wat er speelt in de sector. Leren en ontwikkelen is maatwerk. Daarom kijken wij persoonlijk met je mee naar je behoeftes en zoeken wij naar een manier die bij jou past om te groeien in de sector.

Talentoogst voor werknemers 

Werk jij in de akkerbouw of vollegrondsgroenteteelt? En wil jij jezelf ontwikkelen? De sector biedt veel mogelijkheden en kansen om te groeien. Talentoogst helpt je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling door het bieden van scholing. Ook als je nog niet werkt in de sector zijn wij er voor je! Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? 

> Werknemers

Talentoogst voor werkgevers 

Als werkgever weet jij hoe belangrijk het is dat je werknemers zich blijven ontwikkelen. Met de kennis van jouw werknemers kun jij je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Maar hoe zorg je voor goede ontwikkeling? Talentoogst helpt je om het beste uit je getalenteerde werknemers te halen. Dit doen wij door een uitgebreid scholings- en ontwikkelingsaanbod. Meer weten?  

> Werkgevers


Wil jij persoonlijk contact? Onze scholing- en ontwikkelingsadviseur Hans helpt je graag verder.

Ik heb een vraag of opmerking

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Mijn vraag of opmerking
* Verplichte velden

Nieuws

Het zit (niet goed) tussen de oren - Pim Sturm
Het zit (niet goed) tussen de oren - Pim Sturm
14-05-2024
'Het zit niet goed tussen de oren', Concludeert Pim Sturm tijdens het kenniscafe ondernemerschap rond het thema automatisering.