Investeer in talent 

Als werkgever weet jij hoe belangrijk het is dat je werknemers zich blijven ontwikkelen. Met de kennis van jouw werknemers kun jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Maar hoe zorg je voor goede ontwikkeling? Talentoogst helpt je om het beste uit je getalenteerde werknemers te halen. Dit doen wij met een uitgebreid scholings- en ontwikkelingsaanbod. 

De meerwaarde van Talentoogst 

Iedereen is uniek. Om scholing en ontwikkeling juist te faciliteren is maatwerk nodig. Want iedere werkgever en werknemer heeft zijn/haar eigen niveau, leerstijl en leerdoelen. Bovendien zijn er verschillende wegen die leiden naar Rome. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding, training of cursus. Wij geven je als werkgever advies op maat over scholings- en ontwikkelingsvraagstukken. Samen met jou kijken wij hoe we je werknemers kunnen blijven ontwikkelen.

> Kom met ons in gesprek

Hoe kunnen wij jou helpen? 

Bij talentoogst helpen wij jou bij verschillende thema's die bijdragen aan het behoud en de ontwikkeling van je werknemers. 

Binden en boeien

Om je bedrijf te laten groeien heb je goede werknemers nodig. Het vinden van deze werknemers is al een hele uitdaging op de huidige arbeidsmarkt. Maar heb jij er weleens bij stilgestaan dat het proces van binden van je werknemers aan je bedrijf net zo belangrijk is?

> Check hoe je dit doet

Coachen

Coachen is een belangrijk onderdeel om werknemers aan je bedrijf te binden. Met een goede begeleiding zullen werknemers sneller leren en sneller zelfstandig aan de slag gaan. Hoe zorg jij voor een goede coaching van je werknemers?

> Check hoe je dit doet

Leren en ontwikkelen 

Opleidingen en cursussen 
Wij hebben een breed aanbod van opleidingen en cursussen. Van teelt, logistiek, techniek en gewasbescherming tot ondernemerschap en management. Je vind het bij ons! Bij Talentoogst helpen we je bij het vinden van de opleiding of cursus die het beste bij jou of je werknemers past. We begeleiden jou van A tot Z.   
> Bekijk het aanbod 

Trainingsprogramma 
Eind van het jaar kun jij weer meedoen aan het Trainingsprogramma Talentoogst. Dit programma bestaat uit een breed pakket aan cursussen. Het aanbod is divers en afgestemd op de actualiteit. Na het afronden van het programma is jouw kennis, of de kennis van je werknemers, helemaal up-to-date op de verschillende terreinen in de sector. 
> Lees meer  

Kennis delen doe je samen 
We zien dat werkgevers het steeds belangrijker vinden dat er op een gestructureerde manier kennis wordt gedeeld. Kennis die belangrijk is om duurzaam telen te realiseren. Om dit te creëren werken we samen met negen partners uit de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. Met deze kennispartners ontwikkelen we een kennisinfrastructuur die voor iedereen in de sector beschikbaar is. Deze kennis nemen wij mee in de verbetering van ons ontwikkelingsaanbod.  
> Lees meer 

Blijf op de hoogte 

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de sector? Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niets!  
> Inschrijven 

Nieuws

Kennis van zowel landbouw als techniek wordt belangrijker
10-04-2024
Ben jij ook op zoek naar werknemers die zowel kennis hebben van landbouw als van de techniek? Je bent niet de enige.