•  
  • Home
  • |
  • Nieuws
  • |
  • Inschrijving Trainingsprogramma Talentoogst geopend

Inschrijving Trainingsprogramma Talentoogst geopend

Inschrijving Trainingsprogramma Talentoogst geopend

Speciaal voor werknemers en ondernemers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, met en zonder personeel, gaat deze winter de derde editie van het Trainingsprogramma Talentoogst van start. Een breed pakket cursussen waarmee je jouw vakmanschap en ondernemerschap verder kunt ontwikkelen.

Het aanbod is divers en afgestemd op de actualiteit. Of het nu gaat om smart farming in de praktijk, motiverend en resultaatgericht leidinggeven of de basiscursus akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, het programma biedt alle mogelijkheid om je kennis en kunde op verschillende terreinen weer up-to-date te hebben.  

Het programma

Het Trainingsprogramma Talentoogst bestaat uit acht verschillende cursussen die (deels) op drie locaties in januari, februari en maart 2022 worden aangeboden. Dit zijn Emmeloord voor Noord- en Midden Nederland, Vredepeel voor Zuid-Oost Nederland en Colijnsplaat voor Zuid-West Nederland. Per cursus kunnen 12 mensen deelnemen. De training 'Pootaardappelteelt: 3 thema's voor de toekomst' wordt voor de eerste keer in Noord Nederland aangeboden.

Het programma is opgezet voor werknemers en werkgevers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt die werken volgens de CAO Open Teelten én afdragen aan Colland Arbeidsmarkt. Zij betalen 15% van het cursusbedrag als eigen bijdrage. Ook akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers zonder personeel, zijn van harte welkom. Ook zij betalen een eigen bijdrage van 15% van het cursusbedrag. 
Als u als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) zonder eigen akkerbouw- of vollegrondsgroenteteeltbedrijf deelneemt aan het programma dan betaalt u 100% van de cursuskosten.

Het Trainingsprogramma Talentoogst wordt gefinancierd door Colland Arbeidsmarkt.  

Ook voor de agrarische sectoren is veilig werken, veilig reizen en veilig wonen van belang. U kunt hierover meer lezen in het Coronaprotocol

Voor alle trainingen zijn de op dat moment geldende coronamaatregelen van de overheid van toepassing.