NPPL on Tour 2022

Nationale Proeftuin Precisie Landbouw (NPPL) organiseert jaarlijks open dagen op bedrijven van deelnemers. Dit jaar zetten twee ondernemers hun deuren open om hun ervaringen met precisietoepassingen met u te delen. Dit samen met de experts van Wageningen University & Research en toeleveranciers die samenwerken met de deelnemers.  U bent van harte welkom bij Akkerbouwbedrijf Klaas Schenk en Proeftuin van Pallandtpolder.

Akkerbouwbedrijf Klaas Schenk
Deze zomer zijn we op dinsdag 23 augustus te gast bij Klaas Schenk in Anna Paulowna in Noord-Holland. Klaas richt zich met name op de bodem op het gebied van watermanagement met techniek en kennis. Het wordt een interessante middag met standhouders die producen en diensten bij Klaas hebben geleverd. Ze delen graag hun ervaringen. 
Voorafgaand aan het NPPL on Tour-programma wordt op het bedrijf van Klaas het Zoetwaterboeren project officieel geopend. Klaas heeft met watermanagement al veel ervaring opgedaan op zijn eigen akkerbouwbedrijf.

Wanneer; dinsdag 23 augustus 17:00 tot 22:30 uur
Waar: Lotweg 26, Anna Paulowna (N.-H.)

Bekijk het programma en meld je aan voor deze bijeenkomst op de website van NPPL.

Proeftuin van Pallantpolder
Op dinsdag 30 augustus staat de Proeftuin van Pallandtpolder in Middelharnis centraal. Remco Wesdorp en Huibert Groeneveld werken samen in de Proeftuin van de Pallandt polder op het gebied van Kringlooplandbouw en Natuurinclusief terrein. Ook hier volop aandacht voor techniek en ook de praktische invulling van de strokenteelt.


Wanneer; dinsdag 30 augustus 17.00 tot 22.30 uur
Waar: Kruisweg 1, Middelharnis (Z.-H.)

Bekijk het programma en meld je aan voor deze bijeenkomst op de website van NPPL.