•  
  • Home
  • |
  • Trainingsprogramma Talentoogst

Groeien in vakmanschap

Speciaal voor werknemers en werkgevers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt gaat deze winter de 3e editie van het Trainingsprogramma Talentoogst van start. In dit trainingsprogramma vind je een breed pakket cursussen waarmee jij je vakmanschap en ondernemerschap verder kunt ontwikkelen. Het aanbod is divers en afgestemd op de actualiteit. Of het nu gaat om smart farming in de praktijk, motiverend en resultaatgericht leidinggeven of de basiscursus akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, het programma biedt alle mogelijkheid om je kennis en kunde op verschillende terreinen up-to-date te krijgen.

Wil jij deelnemen?

Begin 2024 gaat het trainingsprogramma weer van start. Tien succesvolle cursussen die jou helpen om mee te groeien met de veranderingen in de sector. Bekijk alle trainingen uit het trainingsprogramma onderaan deze pagina. Het programma is speciaal voor werknemers en werkgevers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. Ook zonder personeel ben je van harte welkom. Wil je meer informatie over het Trainingsprogramma Talentoogst?
Bel of mail Hans.

Er is subsidie beschikbaar

Per cursus betaal je een cursusbedrag. Waarschijnlijk hoef jij dit bedrag niet volledig te betalen. Je hebt namelijk bij mogelijkheid 1 en 2 recht op subsidie vanuit Colland Arbeidsmarkt.

Mogelijkheid 1 Werk jij vanuit de CAO Open Teelten? Dan vergoedt Colland Arbeidsmarkt 85% van het cursusbedrag.
Mogelijkheid 2 Werk jij als akkerbouwer of vollegrondsgroenteteler zonder personeel? Colland Arbeidsmarkt vergoedt ook dan 85% van het cursusbedrag.
Mogelijkheid 3 Werk jij als ZZP’er en heb je geen eigen akkerbouw- of vollegrondsgroenteteeltbedrijf? Ook dan kun je deelnemen aan de cursus. Je betaalt in dit geval het cursusbedrag zelf. 

 

Nieuws

Kennis van zowel landbouw als techniek wordt belangrijker
10-04-2024
Ben jij ook op zoek naar werknemers die zowel kennis hebben van landbouw als van de techniek? Je bent niet de enige.