•  
  • Home
  • |
  • Trainingsprogramma Talentoogst

Groeien in vakmanschap

Speciaal voor werknemers en werkgevers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt gaat deze winter de 3e editie van het Trainingsprogramma Talentoogst van start. In dit trainingsprogramma vind je een breed pakket cursussen waarmee jij je vakmanschap en ondernemerschap verder kunt ontwikkelen. Het aanbod is divers en afgestemd op de actualiteit. Of het nu gaat om smart farming in de praktijk, motiverend en resultaatgericht leidinggeven of de basiscursus akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, het programma biedt alle mogelijkheid om je kennis en kunde op verschillende terreinen up-to-date te krijgen.

Wil jij deelnemen?

Eind dit jaar gaat het trainingsprogramma weer van start. Locaties en data van de trainingen volgen binnenkort. Bekijk alle trainingen uit het trainingsprogramma alvast onderaan deze pagina. Wil je meer informatie over het Trainingsprogramma Talentoogst?
Bel of mail Hans.

Zijn de trainingen ook voor mij?

Het programma is speciaal voor werknemers en werkgevers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. Ook zonder personeel ben je van harte welkom. 

Er is subsidie mogelijk

Per cursus betaal je een cursusbedrag. Waarschijnlijk hoef jij dit bedrag niet volledig te betalen. Je hebt namelijk bij mogelijkheid 1 en 2 hieronder recht op subsidie vanuit Colland Arbeidsmarkt.

  • Mogelijkheid 1: Werk jij vanuit de CAO Open Teelten? Dan vergoedt Colland Arbeidsmarkt 85% van het cursusbedrag.
  • Mogelijkheid 2: Werk jij als akkerbouwer of vollegrondsgroenteteler zonder personeel? Colland Arbeidsmarkt vergoedt ook dan 85% van het cursusbedrag.
  • Mogelijkheid 3: Werk jij als ZZP’er en heb je geen eigen akkerbouw- of vollegrondsgroenteteeltbedrijf? Ook dan kun je deelnemen aan de cursus. Je betaalt in dit geval het cursusbedrag zelf. 

Nieuws

Gratis e-learning groenbemesters
Gratis e-learning groenbemesters
21-09-2023
Wat is de ideale groenbemester voor jouw perceel? En hoe kom je tot een goede keuze hierin? Groenbemesters spelen een belangrijke rol bij het behouden en verbeteren van de bodemgezondheid.