Aardappel Demodag

Aardappel Demodag

Kom ook kijken hoe bedrijven in de aardappelketen elkaar en u als teler kunnen versterken. U bent van harte welkom op de Aardappel Demodag op 22 augustus in Westmaas.

Elke twee jaar organiseren Wageningen University & Research, locatie Westmaas en de Nederlandse Aardappelorganisatie (NAO) de Aardappeldemodag. De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen. Telers, handel, verwerkers en veel andere bedrijven die actief zijn in de aardappelsector in binnen- en buitenland komen naar de Aardappeldemodag in Westmaas om elkaar te ontmoeten en elkaar te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Op woensdag 22 augustus 2018 wordt weer groots uitgepakt met demonstraties, een bedrijvenmarkt, een mechanisatiepark, lezingen en diverse andere activiteiten. Parkeren en entree zijn gratis. De laatste editie werd door zo’n 8.000 mensen bezocht. De groei van het evenement in aantal bezoekers en standhouders en de variatie in deelnemers hebben het evenement een vaste plaats in de sector gegeven. 

Wanneer: 22 augustus 2018 10.00 tot 19.00 uur.

Waar: PPO / Groeneweg 3 / Westmaas

Klik hier voor het programma van de Aardappeldemodag.