Scholingsconsulent

Ik ben Hans Schilders en ik werk sinds 2015 als scholingsconsulent Akkerbouw en Vollegrondsgroenteteelt. In mijn werk help ik werknemers, werkgevers en ondernemers met hun ontwikkeling van vakmanschp en ondernemerschap.

Leren is veel meer dan alleen het volgen van een training of een cursus. Je leert bijvoorbeeld ook al veel door dingen te doen. Als scholingsconsulent wil ik mensen helpen met het vinden van leermogelijkheden die aansluiten bij hun wensen en behoeftes en passen binnen het bedrijf.

Hans Schilders werkt in opdracht van de Sectorcommissie Open Teelten als scholingsconsulent. Hij is de spil in de organisatie van Talentoogst en hét aanspreekpunt voor scholing en ontwikkeling. In zijn werk staat de ontwikkeling van het vakmanschap en ondernemerschap van de werknemer, werkgever en ondernemer in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt centraal. Hij draagt bij aan een sterke en een aantrekkelijke sector door de toekomstgerichte ontwikkeling van bedrijven te ondersteunen en bij te dragen aan het behoud van gekwalificeerde mensen in de sector.
Vanuit het perspectief van de scholingsconsulent is scholing en ontwikkeling dé inzet voor de sectoren om een antwoord te bieden op de trends en ontwikkelingen en een Leven Lang Ontwikkelen. 

Talentoogst is hét loket voor werknemers, werkgevers en ondernemers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt op het gebied van scholing en ontwikkeling.

Talentoogst biedt

  • Een overzicht van opleidingen, cursussen en trainingen in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt.
  • Advies en ondersteuning bij bedrijfsvraagstukken waarbij scholing en ontwikkeling de oplossing is. De scholingsconsulent vertaalt vragen naar een passende oplossing in samenspraak met het bedrijf en de opleider. Hij ondersteunt bij het vinden en aanvragen van subsidies voor scholing en ontwikkeling.
  • Binnen de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt een duurzame inbedding van een 'Leven Lang Ontwikkelen'. Het doel is scholing- en ontwikkelingsvragen van bedrijven te  stimuleren en het aanbod van opleiders hierop aan te laten sluiten. Daarmee is Talentoogst de schakel tussen vraag en aanbod en hét loket voor scholing en ontwikkeling voor werkgevers, ondernemers en werknemers in de sectoren. 

Contactgegevens
Mobiele telefoon: 06-30601425
E-mail: hans@talentoogst.nl

Volg mij via: Facebook en LinkedIn

 

 

 

Nieuws

Het zit (niet goed) tussen de oren - Pim Sturm
Het zit (niet goed) tussen de oren - Pim Sturm
14-05-2024
'Het zit niet goed tussen de oren', Concludeert Pim Sturm tijdens het kenniscafe ondernemerschap rond het thema automatisering.