Coachen

Het begeleiden van werknemers. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien loop jij er ook wel tegenaan dat je werknemers niet helemaal doen wat jij van hen vraagt. Daardoor komt er meer werk bij jou te liggen, terwijl jij je liever focust op je eigen werkzaamheden. Hoe zorg je ervoor dat je werknemers goed begeleidt zodat ze zelfstandig de juiste werkzaamheden uitvoeren? Daar helpen wij je graag bij. 

Hoe kan ik effectief leidinggeven?

Het inwerkproces is een belangrijkste eerste stap om werknemers op hun plek te laten voelen. Vergeet je aandacht te besteden aan een goede inwerkperiode van een werknemer, dan loop je ehet risico dat je diegene ook weer kwijt raakt. Daarom zijn leidinggevende skills zo belangrijk. Gelukkig hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Wij helpen je graag.

>> Download praktische tips en tools

Je leidinggevende skills upgraden

Er zijn tal van mogelijkheden om werknemers te ontwikkelen in hun werk. Maar hoe stimuleer je hen om zich te ontwikkelen? Tip: geef zelf het goede voorbeeld door jezelf te ontwikkelen in je rol. Wij hebben alle opleidingen en trainingen voor je op een rij gezet die jou helpen je werknemers te coachen en te motiveren voor hun werk.

>> Bekijk het overzicht met alle opleidingen en trainingen

 

Nieuws

Het zit (niet goed) tussen de oren - Pim Sturm
Het zit (niet goed) tussen de oren - Pim Sturm
14-05-2024
'Het zit niet goed tussen de oren', Concludeert Pim Sturm tijdens het kenniscafe ondernemerschap rond het thema automatisering.