•  
  • Home
  • |
  • Trainingsprogramma Talentoogst

 

Cursussen Trainingsprogramma Talentoogst gecancelled 

Met de verlenging van de lockdown i.v.m. Covid-19 zijn alle cursussen in het Trainingsprogramma Talentoogst gecancelled en verzet naar 2022. Het blijft mogelijk om u aan te melden voor cursussen .  

Ook voor de agrarische sectoren is veilig werken, veilig reizen en veilig wonen van belang. U kunt hierover meer lezen in het Coronaprotocol

Groeien in vakmanschap 

Speciaal voor werknemers en ondernemers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt, met en zonder personeel, gaat deze winter de tweede editie van het Trainingsprogramma Talentoogst van start. Een breed pakket cursussen waarmee je jouw vakmanschap en ondernemerschap kunt ontwikkelen.

Het aanbod is divers en afgestemd op de actualiteit. Of het nu gaat om de basiscursus akkerbouw, basiscursus precisielandbouw of effectief leidinggeven, het programma biedt alle mogelijkheid om je kennis en kunde op verschillende terreinen weer up-to-date te hebben.  

Het programma

Het Trainingsprogramma Talentoogst bestaat uit zeven verschillende cursussen die (deels) op drie locaties in januari en februari 2022 worden aangeboden. Dit zijn Emmeloord voor Noord- en Midden- Nederland, Vredepeel voor Zuid-Oost Nederland en Colijnsplaat voor Zuid-West Nederland. Per cursus kunnen 12 mensen deelnemen met uitzondering van de cursus Effectief Leidinggeven. Deze wordt drie keer aangeboden voor maximaal 8 deelnemers.

Het programma is opgezet voor werknemers en werkgevers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt die werken volgens de CAO Open Teelten én afdragen aan Colland Arbeidsmarkt. Zij betalen 15% van het cursusbedrag als eigen bijdrage. Ook akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers zonder personeel, zijn van harte welkom. Ook zij betalen een eigen bijdrage van 15% van het cursusbedrag. 
Als u als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) zonder eigen akkerbouw- of vollegrondsgroentebedrijf deelneemt aan het programma dan betaalt u 100% van de cursuskosten.

Het Trainingsprogramma Talentoogst wordt gefinancierd door Colland Arbeidsmarkt.  

Nieuws

Cursus Integraal bodemcoach
Cursus Integraal bodemcoach
19-10-2021
De bodem is de basis van alles. Duurzaam bodembeheer is niet alleen belangrijk voor biodiversiteit, het biedt ook kansen voor een gezonde en duurzame leefomgeving.